BESPLATNA ISPORUKA ZA SVE PORUDŽBINE!


Fashion Company

Fashion Company je vodeća kompanija u Alpe-Adria regionu koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa portfoliom od preko 30 svetski poznatih brendova i mrežom od skoro 100 maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu  - Crna Gora, Makedonija i Hrvatska. Godinama sarađujemo sa brendovima koji su prepoznatljivi širom planete: Diesel, Calvin Klein, Premiata, Levi's, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Desigual, Lee, Wrangler, Paciotti 4US, Manila Grace, Steve Madden, Mango, UGG i mnogih drugih.Specifičnost poslovanja Fashion Company jeste spoj svega što čini trend, stil i stav- od odevnih proizvoda, obuće i aksesoara, maloprodaja na najvišem nivou i premium lokacijama.

Misija Fashion Company je da omogući našim potrošačima da kroz brendove koje zastupamo izraze svoj lični stil, da se prilikom posete našoj maloprodaji ispune novom energijom i da dožive pozitivno i prijatno iskustvo u svakom kontaktu sa nama.

Naziv Fashion Company opisuje odnos prema selekciji brendova koje zastupamo, ljudima, potrošačima i životnoj sredini. Estetika i visok standard kao životni stil su utkani u svaku poru našeg odnosa prema radu i okolini.

Ono čemu težimo je nedvosmislena i jasna slika naše kompanije ka potrošačima kao i strateško pozicioniranje na tržistu na kome radimo. Pružamo visok nivo „back office“ usluga maloprodaji i veleprodaji koje su efikasnije kada se operacije sprovode na zajedničkom nivou.

Fashion&Friends

Fashion&Friends je jedinstveni multibrend koncept store u vlasništvu Fashion Company Srbija osnovan 2007. godine. Na jednom mestu objedinjuje najpoznatije svetske modne urbane brendove iz porfolija kompanije. Maloprodajna mreža trenutno broji 21 prodajni objekat na teritorijama Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije. U narednom periodu očekuje se ekspanzija na teritoriju Bosne i Hercegovine i zemlje Centralne Evrope.

Alkemy SEE

Alkemy SEE osnovana je u Beogradu 2016. godine od strane kompanije Alkemy, jedne od vodećih kompanija za digitalne usluge u Evropi.

Alkemy je osnovana 2012. godine u Milanu kao kompanija koja klijentima nudi kompletna rešenja koja im pomažu da redefinišu svoje strategije, proizvode i usluge, komunikacijske i prodajne alate u korak sa tehnološkim razvojem i novim ponašanjem potrošača.

Za samo pet godina postojanja Alkemy dostiže promet od 45 miliona evra i pozicionira se u top 30 evropskih digitalnih kompanija po veličini.

Danas Alkemy posluje u pet gradova u Italiji (Milano, Rim, Turin, Kaljari i Kosenca) dok je u Evropi prisutna putem kompanija Alkemy SEE u Beogradu, Alkemy Iberia u Madridu, kao i predstavništva u Ljubljani.

Besplatna dostava

Obezbedili smo besplatnu dostavu za sve porudžbine.

I to nije sve, Vašu porudžbinu možete očekivati u roku od dva do pet radnih dana.

VELIKI ASORTIMAN

Naša zvanična onlajn prodavnica vam nudi širok izbor najatraktivnijih brendova i vrhunski doživljaj kupovine.

Premium artikli na klik od Vas.

PLAĆANJE PORUDŽBINA

Vašu porudžbinu možete platiti platnim karticama ili prilikom preuzimanja gotovinom na ruke kuriru.